Jun 112013
 

Trond Bruce Hansen er “testjournalist” i Aftenposten, og samler bra smakspaneler med fagfolk i forhold til ulike tester av alt fra skinke til eplemost og øl – kjendistestene er heldigvis ikke så interessante for leserne.

Denne gangen testet vi eplemost fra ulike butikker, og det var mye godsaker, noe rart, og noe vel funky (vel, nesten som forventet). Det er veldig artig at Epleslang vant, som er samlet inn fra lokale eplehager rundt Abildsø gård – løp og kjøp, den var sabla god! Det som ikke er så bra, er at Ringi har begynt å tape seg smaksmessig – det murres i restaurantbransjen at det nå smaker altfor mye eplekart og gress. En av testerne våre klarte faktisk å plukke ut alle 3 fra Ringi under blindtesten (vi tipper etter at vi har smakt og levert inn notatene), og ja, det stemte.

 Posted by on 2013-06-11 at 14:39