Nov 142015
 

De siste årene har jeg hjulpet til med Dagbladets/Dinsides juleøltest, og vi har gjennomført testen så tidlig som mulig etter at ølene er sluppet. Mange av ølene til de minste bryggeriene har da ikke vært helt “modne”- det har da vært over 2 måneder til julaften, og overgjærede, ufiltrerte øl som ettergjærer på flaske vil kunne endre seg hvis de er tappet litt for ferskt. Det å kjøre en test på alle øl i oktober når de kjøpes  og drikkes i desember blir da litt feil.

Dagbladet kjører derfor testen med Norbryggdommere om 2 uker, det blir spennende å se om vi merker noen forskjell i ølene i forhold til de andre testene som er kjørt tidligere. De har også sett en del på kritikken som kom generelt til alle juleøltester i fjor, så dette blir bra.

 

 Posted by on 2015-11-14 at 20:20