Apr 012012
 

Onsdag, trygt i land

Ma Che Siete Venuti A Fa, hva gjorde du i går? Vel framme på en Bed&Breakfast ved Castaglione in Teverina (når man først er Italia er det jo direkte dumt å ikke benyttet muligheten til å se mer av landet), er svaret enkelt; Ølcruise. Det begynte med håpløs kø, men løste seg veldig bra opp. Det var spesielt mye spennende italienske øl, som nå brygger øl i verdensklasse. Det italienske toget er tregt å starte, men la de få tid til å ordne logistikken, så blir det et hurtigtog man vanskelig kan stoppe.

Gjengen fra Ma Che hadde klart å tromme sammen et meget stort, meget variert og kvalitetsmessig meget bra ølutvalg, og laget mye fest og moro. Vi klarte å komme oss igjennom omtrent en tredjedel av øllisten de presenterte, og intet av det vi smakte på var uinteressant. Det ender nok med at vi må tilbake igjen til Roma og hilse på for å få smakt resten.

 Posted by on 2012-04-01 at 18:45